Federació Catalana de l'Esplai

Directori dels esplais de la Federació Catalana de l'Esplai

ACCÉS INTRANETMapa Anoia/Alt Penedès Bages/Osona Barcelona Garraf/Baix Penedès/Tarragones Maresme Movibaix Centre Movibaix L'Hospitalet Movibaix Nord Movibaix Sud Terres de l'Ebre Terres de l'Ebre Valles Valles

Directori dels esplais de la Federació Catalana de l'Esplai

La Federació Catalana de l'Esplai és una entitat que va néixer el 1996 amb la finalitat de reforçar, ampliar i millorar la tasca dels centres d’esplai i la seva vinculació i organització en el territori.

La Federació està impulsada per la Fundació Catalana de l’Esplai, i actualment, els centres d’esplais que aplega estan organitzats en Unitats Territorials que han estat impulsades pels esplais que pertanyien al  Movibaix (Baix Llobregat i l’Hospitalet) i als Esplais en Moviment (esplais de diferents comarques de Catalunya), conjuntament amb 3 Nuclis de Treball del Moviment d’Esplai del Vallès, que agrupa els centres d’esplai del Vallès Occidental i Oriental.

Un total de 70 centres d'esplai, presents a 16 comarques i 63 municipis de Catalunya amb 12.637 infants i joves i 1.434 monitors i monitores fan possible la Federació Catalana de l’Esplai.

Mitjançant aquest Web, podreu accedir i cercar l’esplai que vulgueu a través de les diferents Unitats Territorials i Moviment o per comarques de Catalunya on tenim presència.

Proposta Educativa Àgora, proposta educativa per a la participació.
Àgora és la quarta proposta educativa de la campanya Ciutadans Compromesos. Ens donarà eines per reflexionar entorn a la participació, que treballarem des de diferents àmbits: l’individual, el de grup i la comunitat. I és a través de cadascun d’aquests àmbits que incidirem de manera particular en aquells valors que estimulen l’aprenentatge de la participació: l’autonomia, l’autogestió i el compromís social.

Amb suport del "programa de nous jaciments d'ocupació" del Servei d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu

Carregant...

Carrer Riu Anoia 42-54 08820 El Prat de Llobregat (Barcelona)
Tel. 93 474 74 74 Fax 93 685 02 10 federacio@esplai.org www.esplai.cat